![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
wiem, ze to moze was smieszyc, ale chciałem sprawdzic rezultaty mojego pierwszego skryptu i powrzuceniu go na apacha (xampp) nic sie nie kompiluje ;/ skrypt z pierwszego lepszego kursu <script TYPE="text/javascript" LANGUAGE="JavaScript"> document.write("<B>To jest tekst napisany za pomocą skryptu</B>"); </SCRIPT> prosze o jakies wskazowki co robie zle dziekuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt działa. Wejdź i sam sprawdź: http://www.w3schools.com/jsref/tryit.asp?f...=tryjsref_round
Uwagi: - skrypt JS się nie kompiluje w ogóle - przeglądarka nie ma kompilatora, a interpreter( czy jak to się tam nazywało (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) - JS wykonuje się lokalnie( w przeglądarce ), więc serwer nie ma tu nic do rzeczy - stosuj jedną zasadę pisowni( u Ciebie masz duże, małe litery w sposób niemal losowy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Opisz dokładnie jak przygotowujesz plik. Jak to robisz? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 02:25 |