![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,otóż mam problem ,znam dobrze php,na tyle że umiałbym napisać forum,znam bezpieczeństwo php,znam podstawy zend framework.Mysql(dobrze),javascript,jquery,css,html i w chodzę do szkoły informatycznej i też znam już javę podstawy.Niestyty pochodzę z bydgoszczy gdzie w branży informatycznej niema wogóle przyszłości,jest to miasto stracone dla tej branży.Otóż moje pytanie czy warto dalej krztałcić się w php,mysql ponieważ słyszałem o niskich dochodach w tym zawodzie? proszę odpowiedzieć mi szczerze ,najlepiej specjaliści dobrzi jaka jest przyszłość tego języka?
Bo niewiem czy zmienić zawód potem(pracuja jako spawacz i zarabiam 2600 złotych przez 8 h i coraz bardziej dostrzegam że niemam po szkole informatycznej przyszłości żadnej jako programista php skoro piszą tak w niektórych artykułach,czy może lepiej zacząć się uczyć innego języka takiego jak java.Proszę o opinie Ten post edytował szypi1989 8.07.2012, 17:01:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wszytko zrozumiał, tylko się nie zgadza. Wygłąszasz jakieś prawdy objawione na podstawie swojego doświadczenia, jako że jesteś anonimowy to nie wiem jak wielkiego, więc się nie dziw, że cię ludzie pytają o żródło. To że Ty nie słyszałeś, nie znaczy że tego nie ma. Cytat Słyszałeś o Scrumie? Nikt nikogo za mordę tam nie trzyma. Zadania wyznacza zespół we wspópracy z klientem. Zaprzeczyłeś sam sobie. Ponieważ nawet w czymś takim są podziały, więc siłą rzeczy ktoś musi być nad kimś. Co za różnica jak to się nazywa, tworzenie oprogramowania, które nie jest prostym skryptem komentarzy, tworzysz w grupie, i czy Ci się to podoba czy nie, to nie jest demokracja. Ponieważ zaawansowane aplikacje wymagają po prostu planu, a nie pisze się ich na zasadzie "ej Antek, słuchaj co myślisz o tym div? upchnij tam te function costam() i powiedz grafikowi żeby zrobił to zielone" Ten post edytował !*! 10.07.2012, 09:46:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:01 |