![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jak zwykle mam problem. Tym razem chodzi o to, że chcę aby rekord pokazywał się na stronie. Chciałbym żeby rekordy pojawiały się od 1 ID do ostatniego ID, jeśli użytkownik kliknąłby przycisk zmiany rekordu to pokazałby się następny rekord chronologicznie po ID.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Query was empty :/ Nie wiem jak może być puste, kiedy w bazie jest wszystko
Dodałem or die, wyrzuciłem limit (wydaje mi się, że dobrze limituję, ale i tak wyrzuciłem) <?php $query = mysql_query(("SELECT nick FROM tabelakodow ORDER BY ID ASC".$_GET['ID'].",".$_GET['ID'] + 5 )) or die (mysql_error()); $row = mysql_fetch_array($query); echo $row['nick']; ?> Teraz mam błąd: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '5' at line 1 Co to jest? Dodam, że gdy +5 wyrzucę to to samo jest. Jeśli wyrzucę $_get to też, order by tak samo :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 02:43 |