![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,otóż mam problem ,znam dobrze php,na tyle że umiałbym napisać forum,znam bezpieczeństwo php,znam podstawy zend framework.Mysql(dobrze),javascript,jquery,css,html i w chodzę do szkoły informatycznej i też znam już javę podstawy.Niestyty pochodzę z bydgoszczy gdzie w branży informatycznej niema wogóle przyszłości,jest to miasto stracone dla tej branży.Otóż moje pytanie czy warto dalej krztałcić się w php,mysql ponieważ słyszałem o niskich dochodach w tym zawodzie? proszę odpowiedzieć mi szczerze ,najlepiej specjaliści dobrzi jaka jest przyszłość tego języka?
Bo niewiem czy zmienić zawód potem(pracuja jako spawacz i zarabiam 2600 złotych przez 8 h i coraz bardziej dostrzegam że niemam po szkole informatycznej przyszłości żadnej jako programista php skoro piszą tak w niektórych artykułach,czy może lepiej zacząć się uczyć innego języka takiego jak java.Proszę o opinie Ten post edytował szypi1989 8.07.2012, 17:01:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę że sami tutaj się nie znacie,jeden kłóci sie z drugim.Każdy ma inne zdanie,html i css to jest waszym zdaniem programowanie?,to są języki które umie gimnazjalista.
artuross widzę że gadasz głupoty.Uważasz html i css za język programowania? przecież takich rzeczy uczą już w 1 klasie gimnazjum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A !*! widzę ma pojęcie.Oczeźwiłeś mnie kolego.Html i css to jest koder tak jak wspominałem na początku a nie programista,zgadza się? Ten post edytował szypi1989 8.07.2012, 19:23:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
artuross widzę że gadasz głupoty.Uważasz się za kogoś umiejąć html i css? przecież takich rzeczy uczą już w 1 klasie gimnazjum ? 1. Czytaj uważnie. 2. Mnie nie uczyli. 3. Ciebie widocznie nie uczyli j. polskiego. 4. Czytaj uważnie jeszcze raz. 5. Póknij się mocno w głowę. A tak na marginesie, tak, uważam się za kogoś znając dobrze HTML i CSS. Nawet niedawno na pewnym forum pewien mega mądry programista zwyzywał mnie, iż powiedziałem, że HTML5 i CSS3 to nie jest standard. Tak, faktycznie, szkoda, że ten sam programista używał HTML5 tylko z !doctype, a wszystko, dosłownie, każdą rzecz, którą mógł spokojnie zrobić w CSS3 (a wiadomo, że HTML5 używa się wraz z CSS3 i odwrotnie, choć niekoniecznie)w JavaScript (przy czym HTML5 też w kodzie strony nie widziałem zbyt wiele). Ty robisz to samo. Pozdrawiam A teraz póknij się jeszcze mocniej w głowę, bo cytuję Twoją własną wypowiedź (jeśli źle zrozumiałem jej treść - wiń siebie!): Cytat Html i css ,to jest programista,moje zdanie jest inne,przecież html moim zdaniem to nie jest jezyk programowania,to bardziej coś jak jezyk stylu.Takie jest moje zdanie.
Ten post edytował artuross 8.07.2012, 19:26:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 18:39 |