![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wymyśliłem sobie sposób na szablony do CMS'a.
A dokładnie, to w szablonie tam gdzie ma być menu wpisuje <--m--> i chciałbym, żeby po wczytaniu plików z folderu danego szablonu, zamieniało za to <--m--> dawało to <?php include("plugins/menu.php") ?>, za każdym razem jak próbuje, to jest pusta strona, a jak sprawdzam kod źródłowy to pisze w nim normalnie <?php include("plugins/menu.php") ?>, trochę dziwne :/ Kod wygląda tak:
A demo znajduje się tutaj: http://zoba.eu/c/ Jak mam to zrobić? Jeśli znacie jakiś sposób, to prosiłbym o pomoc, bo ja próbowałem takie i nic :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale nie obiecuje, że uda się w tym tygodniu, bo za tydzień jadę do szpitala, na 3 tygodnie także, nie wiem czy zrobię przed czy po, no chyba, że jakimś cudem uda mi się w szpitalu na tych ich "kompach", przerobić mój system. Szczerze jakbym się wziął za ten system już teraz, to zrobiłbym go za dwa może trzy dni, a reszta to były by poprawki, ale niestety nie zrobię tego tak szybko, bo co chwile mam inne zajęcia, a na dodatek ta pogoda mnie rozwala (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:04 |