![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam za niedlugo bede jechal do polski wiec rozgladam sie na allegro czy sa jakies ciekawe laptopy w granicach max 1400-1500zl.
Laptopa bede wykorzystal tylko i wylacznie do: -internetu -yt -kodzenie (visual studio, netbeans, notepad++, skype, git/svn) Zadnych gier ewentualie cs 1.6 bo mam jescze steam-a Czyli karta graficzna moze byc zintegrowana. Szukam laptoka ktory ma: -min. 15" moze tez byc 17" -min 2gb ram najlepiej jakby mial 3-4gb, poniewaz wiem z doswiadczenia ze 2gb to jednak za malo. -procesor core duo 2 albo i3 nic innego nie wchodzi w gre -dysk tutaj nie wymagam wiele ale przynajmniej 250gb -nowy, chyba ze ktos zaufany ma na sprzedaz z okoli katowic/rybnika/gliwic Mozecie mi cos polecic? -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 29 Dołączył: 3.04.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To szukaj modeli bez dedykowanej karty graficznej, nowe procesory Intela mają dobrą zintegrowaną grafikę (sam używam na desktopie). Przyda się dobre CPU, dużo RAMu, być może dysk SSD (oraz HDD jeśli potrzebujesz przechowywać więcej danych). Bez pełnowymiarowej myszki nie ma co myśleć o komforcie pracy (przynajmniej dla mnie).
Ten post edytował greycoffey 6.07.2012, 22:48:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:15 |