![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uporałem się z poprzednim problemem, zaczął się drugi niestety :/
Jak zrobić, aby sprawdzało mi jakoś czy dany rekord istnieje? Chodzi mi o to, że użytkownik wpisuje jakieś dane i jeśli byłyby w bazie to pojawia się jakiś napis (z napisem sobie poradzę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Czy da się coś takiego zrobić? Nie mam zupełnie pomysłu co i jak. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc to nie wiem za bardzo na jakiej zasadzie count mogłoby mi zadziałać. Wiem, jestem ciemny, ale cóż.
Najpierw chcę napisać, że to nie jest tak, że ja tylko czekam na wasze odpowiedzi i nic nie próbuję sam. Udało mi się jakoś poprawić te sesje, że mnie nie wylogowywuje za każdym razem. Prawie cały dzień próbuję coś wykombinować i nic :/ Największym problemem jest chyba deklaracja zmiennej w MySQL, czyli albo źle deklaruję zmienną albo mysql ją źle czyta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Dobra, w każdym razie: -> to działa dobrze -> to działa źle, nie widzi nic w tej zmiennej. Tylko kurde czemu? Z tego co widzę to w mysql nie można dać zwyczajnie $User['nick'], więc na początek kodu dodałem: $User = $User['nick']. Niby działa, ale zmiennej nie widzi. B4rt3kk - twój sposób też niestety nie działą :/ Ten post edytował youngen 6.07.2012, 16:43:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:49 |