![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
W jaki sposób i czy można oczywiście, zrobić coś takiego:
Mam powiedzmy galerię zdjęć i chciałbym żeby za pomocą przycisku lubię to można było na poszczególne zdjęcia głosować. No i żeby automatycznie pojawiał sie przez to komunikat na FB Czyli chodzi o to żeby taki licznik był tworzony dynamicznie do kazdego dodanego zjęcia. Jak to zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Odkopuje bo mam z tym problem. Mam stronę, na której jest kilka obrazków (po kliknięciu przenosi na stronę gdzie jest tylko ten konkretny obrazek), pod każdym przycisk "Lubie to" :
W pliku index.php uzupełniane są odpowiednio co do obrazka facebookowe metatagi:
$row to oczywiście tablica z mysql odnośnie obrazka o id w adresie. Na stronie wszystko pięknie się uzupełnia ale jak klikam "Lubie to" to na FB przesyłany jest jakiś stary og:title i og:image, który już dawno wywaliłem. Nie wiem czemu, podejrzewam, że po czasie się zaktualizuje, ale co wtedy? Jak chcę oddzielny tytuł dla każdego obrazka a fb pamięta tytuł tylko jeden na jakiś czas? Co zrobiłem nie tak? Jakieś pomysły? Od rana siedzę nad tym czytam Open Graph, z którego kompletnie nic nie rozumiem jak to już z dokumentacją fb bywa, aż natknąłem się na ten temat i mnie oświeciło. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:48 |