![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
W tym roku wybieram się na Uniwersytet Łódzki na informatykę stosowaną. 3,5 roku inżynierskie. Nie jestem jednak w stu procentach zdecydowany co do tego kierunku. Może jest ktoś na forum obeznany w miare w temacie mogący pomóc. Zależy mi na takim kierunku, po którym później najłatwiej znajdę w miare dobrze płatną pracę. Coś przyszłościowego chciałbym, niby ta informatyka stosowana wygląda na dobry kierunek, co sądzicie? Gdzie mógłbym jeszcze złożyć i na co ewentualnie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest napisane na ich stronie: "U NAS NAJPIERW PRAKTYKA POTEM TEORIA! (MATEMATYKA OD II ROKU)" OK, mój błąd. Znaczy że się pozmieniało ![]() Czy tutaj nie nauczę się mniej niż na UŁ , i później będzie ciężej ze znalezieniem pracy? Co do nauki, na studiach nie uczą ( zazwyczaj ) tylko pokazują czego sam masz się nauczyć. Co do znalezienia pracy, niezależnie od ukończonego kierunku o pracę ciężko. Lepiej nie uczyć się wszystkiego, a tylko kilku rzeczy, ale tak się uczyć by być specjalistą. Więc niezależnie którą uczelnie wybierzesz prędzej czy później i tak zaczniesz się uczyć tylko kilu rzeczy. Czy lepiej zrobie, jeżeli pójdę na Wsinf niż na UŁ? To jest tylko i wyłącznie twoja decyzja. Mi ( pewnie błędnie ) zawsze wydaje się że uczelnia państwowa = rygor, terminy, terminy, rygor i grrrrr... W WSINFie jest luz blus. Pani ( mniejsza że niewiele starsza ode mnie ![]() ![]() Czyli najpierw wyciągną kasę za 1. rok a potem zrobią odsiew. :3 Odsiew to jest na... fizyce ![]() Akurat na matmie odsiewu nie ma jedna wie że wzorów sie nie zapamięta a i liczyc ciężko to z zeszytów/internetu korzystać można ![]() -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:03 |