![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
W tym roku wybieram się na Uniwersytet Łódzki na informatykę stosowaną. 3,5 roku inżynierskie. Nie jestem jednak w stu procentach zdecydowany co do tego kierunku. Może jest ktoś na forum obeznany w miare w temacie mogący pomóc. Zależy mi na takim kierunku, po którym później najłatwiej znajdę w miare dobrze płatną pracę. Coś przyszłościowego chciałbym, niby ta informatyka stosowana wygląda na dobry kierunek, co sądzicie? Gdzie mógłbym jeszcze złożyć i na co ewentualnie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do Łodzi to mimo wszystko polecam WSINF - Wyższa Szkoła Informatyki / Wyższa Szkoła Informatyki i Umiejętności (Zmienili nazwę to ni wiem po czym znajdziesz
![]() Jak na dziennych, to nie wiem, ale na zaocznych nie jest źle. Nie ma problemu z poprawkami, w większości wykładowcy dopuszczają więcej niż 2 terminy poprawek ( oj przydatne ![]() -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do Łodzi to mimo wszystko polecam WSINF - Wyższa Szkoła Informatyki / Wyższa Szkoła Informatyki i Umiejętności (Zmienili nazwę to ni wiem po czym znajdziesz ![]() Jak na dziennych, to nie wiem, ale na zaocznych nie jest źle. Nie ma problemu z poprawkami, w większości wykładowcy dopuszczają więcej niż 2 terminy poprawek ( oj przydatne ![]() Myślałem nad tą uczelnią, jednak przestałem z czasem brać pod uwagę, ponieważ to prywatna i pomyślałem że pracodawca inaczej patrzy jeżeli jest się po prywatnych, a nie państwowych. Z resztą czytałem fora i ludzie pisali że na pierwszym miejscu brać pod uwagę państwowe, może trochę stare, ale czy coś się zmieniło przez 2-4 lata. Na pierwszym roku nie ma w ogóle matematyki. Czy tam jestem w stanie nauczyć się więcej niż na UŁ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:37 |