![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postanowiłem założyć ogólny temat dotyczący wyżej wymienionych zagadnień.
Rozpoczynając dyskusję chciałbym zapytać o porady, w jaki sposób polecalibyście zdobywać fanów dla strony z obrazkami. Od razu zaznaczam, że strona nie jest żadnym kolejnym klonem kwejka, itd., raczej bardziej skupia się w ogół contentu Pinterest. Będę wdzięczny każdemu za sugestie, podpowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Też się z tym zgodzić nie mogę ,takie rzeczy mają znaczący wpływ na pozycjonowanie i tym samym podnoszą pageRank. Pokaż. Nie spotkałem się jeszcze z rzeczowym artykułem na temat tego jak to FB wpływa znacząco na cokolwiek. Zaobserwowałem efekt kuli śniegowej "bo oni mają fanpage, to ja też muszę", ale nic konkretnego na temat jak to faktycznie pozytywnie przekłada się na ruch. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż. Nie spotkałem się jeszcze z rzeczowym artykułem na temat tego jak to FB wpływa znacząco na cokolwiek. Zaobserwowałem efekt kuli śniegowej "bo oni mają fanpage, to ja też muszę", ale nic konkretnego na temat jak to faktycznie pozytywnie przekłada się na ruch. Sam pleciesz bzdury, mówiąc, że to bzdury. A sam to sprawdziłeś w jakiś sposób? Bo ja tak. Nie jestem fanem facebooka i podobnych stron, tak w ogóle jestem ich przeciwnikiem, ale po założeniu profilu w tym serwisie dla konkretnej strony ruch wzrósł o średnio kilka procent (na około 1500 uu dziennie), więc robi to różnicę. Działa to na zasadzie marketingu szeptanego. (zobaczmy co tam moja koleżanka / przyjaciółka / krewny / itp odwiedza). W dobie uzależnienia wielu ludzi od facebooka ma więc to swój sens, także zachowaj swoje domniemane informacje wyłącznie dla siebie. // EDIT chciałem jeszcze dodać, że to działa tylko dla sensownych stron z dobrze umiejscowionymi gadżetami od FB. Ten post edytował pyro 1.07.2012, 21:07:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:23 |