![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanownych grupowiczow.
Chcialbym was poprosic o porade w zakresie wyboru framework'(u|a) pisanego w oparciu o wzorzec MVC. Przekopalem w ciagu ostatnich kilku dni tematy z tym zwiazane, ktore byly poruszane na forum i stwierdzilem, ze jest calkiem spory wybor. ![]() Niemam niestety czasu, zeby sprawdzic kazdy z nich i wybrac najlepszy dla siebie. Dodam, ze nie jest dla mnie przeszkoda manual w jezyku angielskim czy niezbyt jasna dokumentacja - jestem pewny, ze z tym sobie poradze. Jakos tak, najbardziej mysle o rodzimym projekcie Phiend ![]() Ciekawy jestem czy moze poradzicie cos waszym zdaniem "lepszego", dajacego wieksze mozliwosci, ciekawszego. pozdrawiam wszystkich -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego trzeba by wypracowac algorytm korygujacy to
![]() Jezeli widzimy, ze user przechodzi po kategoriach i zatrzymuje sie dluzej przy danej stronie czy tez pozniej wraca do neij juz nie przechdozac przez podkategorie oznaczalo by to, ze ejst nia zainsteresowany. Mozna by tez dodatkowo dodawac zmienne, ktore by odroznialy elementy "inteligentych linkow" od zwyklych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:54 |