![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem a mianowicie mam sobie pewną tabelę w bazie danych w niej trzymam dane np. samochod, kolor, numery i problem polega na tym, że ja muszę wyświetlać te dane z bazy 'dynamicznie' tzn, że podczas zalogowania sesji użytkownika jak ktoś doda jakiś rekord do bazy to on ma mi się automatycznie bez odświeżania strony wyświetlić, coś jak wyświetlanie danych na stronie głównej: i jeżeli ktoś doda jakiś nowy rekord to na głównej automatycznie bez odświeżania strony się on pojawi, poproszę o jakieś wskazówki, bo nie znam ajaxa na tyle, żeby napisać coś takiego, kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.
Dzięki z góry! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
niestety niewiele mi to mówi, z tego, co szukałem - też nic sensownego nie znalazłem, wiem, że jest to 'błaganie o gotowca', ale jakbyś mógł mi to zastosować w powyższym kodzie to byłbym niezmiernie wdzięczny..
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:31 |