![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuję waszej pomocy z js.
Próbuję zrobić taki skrypt, który po wejściu na daną stronę automatycznie kliknie na button znajdujący się na tej stronie. Skrypt będzie działał w tampermonkey. Na razie udało mi się zrobić automatyczne zaznaczanie checkboxów i teraz nie mogę sobie poradzić z tym buttonem. Jego kod wygląda tak: I tylko to jest związane z tym buttonem. Nie ma żadnego ID i dlatego mam problem. Macie jakieś pomysły? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne masz problem, bo długo czekasz na załadowanie formularza, gdyż używasz zdarzenia onload. Zamiast tego użyj zdarzenia uruchamianego zaraz po załadowaniu DOM-u. W chrome to będzie:
Kod document.addEventListener('DOMContentLoaded', callback, false); W google szukaj pod "DOMContentLoaded"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne masz problem, bo długo czekasz na załadowanie formularza, gdyż używasz zdarzenia onload. Zamiast tego użyj zdarzenia uruchamianego zaraz po załadowaniu DOM-u. W chrome to będzie: Kod document.addEventListener('DOMContentLoaded', callback, false); W google szukaj pod "DOMContentLoaded"Szukałem na googlach jak radziłeś jednak żaden kod nie działał. Mógłbyś bardziej opisać to zdarzenie Kod document.addEventListener('DOMContentLoaded', callback, false); ? I czy działa ono z Chrome?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 23:45 |