![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2002 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak w temacie, może ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia pracy z takim zestawem? jak na razie mi przychodzi do głowy jedynie ClientAccess i ODBC, ale może jest inne rozwiązanie :wink:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2002 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na wstępie wielkie dzięki za pomoc i zainteresowanie, ale z tego co pamiętam to oba linki "prowadzą" do artykułu IBM-a i opisują instalację php jako CGI w środowisku OS/400 (no, ale jeszcze muszę się upewnić :wink: )
ja niestety nie mam takich możliwości, potrzebuję po prostu wysłać zapytanie i odebrać odpowiedź przez php na Linuxie bądz Windzie- w sumie nawet bez różnicy, byle nie z OS/400. choć tak prawdę mówiąc to bardziej traktuję to jako ciekawostkę i nie wiem czy wogóle realizacja doszłaby do skutku, na razie do wsparcia www "mały" MySQL radzi sobie u mnie doskonale. myślałem może że ktoś ma doświadczenie w takim połączeniu, wtedy może bym sie pokusił o zaprzęgnięcie AS-a (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 19:49 |