![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 9.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Pytanie jak w temacie. Czy PHP służy tylko do tworzenia stron internetowych, portali, CMS? Czy są też inne zastosowania tego języka? Przy okazji, czy w stopce można mieć link? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy słowo wynaleźć jest tutaj dobrym. Wynaleźć można komputer, język programowania został skonstruowany, a w zasadzie kompilator. Język to ja mogę wymyślić w tym poście, ale potrzeby jest kompilator który przetłumaczy nasze baźgrały (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Czy tworząc silniczek templatków w PHP czujesz się multimilionerem? A przecież to też jest tak jak by kompilator i język ;P Może nie w takim stopniu jak PHP czy Cpp ale jest. Ja mogę o sobie powiedzieć że jestem wynalazcą bo rozrysowałem i skonstruowałem silnik na wodór, na podzespołach citroena. Więc dlaczego nikt mi nie dał za to kasy ? Polska panowie, Polska. . To samo może powiedzieć Łągiewka wynalazca pochłaniacza energii kinetycznej, Polak, który pokonał prawa fizyczne, które były uważane za poprawne w 100% i tak samo nie omylne. Ale dlaczego wojsko chciało utajnić jego wynalazek? Dlaczego w innych krajach świata jest uważany za super inteligentego człowieka, a arabusy chcą kupić od niego patent? Dlaczego polska go nie wspiera finansowo? Badania kosztują, a on sam mieszka w normalnym jednorodzinnym domku, bez elewacji na nim i w wiosce gdzie psy szczekają dupami ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:36 |