![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 9.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Pytanie jak w temacie. Czy PHP służy tylko do tworzenia stron internetowych, portali, CMS? Czy są też inne zastosowania tego języka? Przy okazji, czy w stopce można mieć link? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
athabus - powtarzamy się (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nie odnosisz takiego wrażenia?
Mephistofeles - zaprzeczasz sam sobie. Pierw piszesz że to niemożliwe, a później że to kwestia czasu. Czyli że Xreal czy TCE(TCE:CB) tak na prawdę to tylko Nasza wyobraźnia? Dziwne, bo ja tam widzę b.dobre silniki graficzne napisane przez 1 osobę, TCE opiera się o IDtech3, ale jest tak mocno zmodyfikowany że bije na głowę kolejne jego wersje... no ale to przecież nie mogło powstać, bo napisała i zmodyfikowała to jedna osoba. Linux też nie istnieje, PHP też nie. Ojej, że niby później pracują nad tym sztaby ludzi? Ty popatrz, czyżby to była właśnie dalsza analiza nad rozwojem? Gdzieś to się już w tym temacie przewinęło, ale co ja tam wiem. I czyli że jak dostaniecie zlecenie napisania podobnego mechanizmu wyświetlania konkretnej treści dobieranej do użytkownika, to odmówicie, bo nie macie pojęcia jak się za to zabrać, czy przygniecie Was ogrom pracy jaką musicie wykonać w teorii, bazując tylko na tym że ktoś X zrobił to, dla siebie i działa to w bardzo potężnie? Uważam że zaczniecie kombinować jak się za to zabrać i żeby to działało, a kwestie co się stanie gdy... na to przychodzi czas później. I to jest cały klucz tej dyskusji. Ten post edytował !*! 22.06.2012, 13:19:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 10 Dołączył: 17.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uważam że zaczniecie kombinować jak się za to zabrać i żeby to działało, a kwestie co się stanie gdy... na to przychodzi czas później. I to jest cały klucz tej dyskusji. Takie podejście można mieć jak się pisze właśnie drugiego facebooka czy inny startup dla zabawy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:14 |