![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 9.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Pytanie jak w temacie. Czy PHP służy tylko do tworzenia stron internetowych, portali, CMS? Czy są też inne zastosowania tego języka? Przy okazji, czy w stopce można mieć link? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale sam 1 nie dałbyś rady nikt chyba nie jest w stanie ogarnąć tylu dziedzin ile zostało tam wykorzystanych rozpoczynając od spraw technicznych Czyli 1 osoba nie możne napisać silnika gry komputerowej, przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego i niczego innego, bo jest to ponad siły 1 osoby? Załamujesz mnie. Co innego kwestia analizy tego co chce się z robić z innymi, ale to nie wyklucza jednostki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 29 Dołączył: 3.04.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Czyli 1 osoba nie możne napisać silnika gry komputerowej, przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego i niczego innego, bo jest to ponad siły 1 osoby? Załamujesz mnie. Co innego kwestia analizy tego co chce się z robić z innymi, ale to nie wyklucza jednostki. Może. Ale do pewnej sklai, na przykładzie Linuxa, 3.2.12-gentoo ma u mnie 14'028'402 linii kodu, rozwijany jest od ponad 20 lat, przyjmę 21. Wynosi to 1830 linii kodu dziennie ;) Jeden człowiek nie jest w stanie napisać tyle sensownego kodu przez taki okres czasu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 13:33 |