![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 9.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Pytanie jak w temacie. Czy PHP służy tylko do tworzenia stron internetowych, portali, CMS? Czy są też inne zastosowania tego języka? Przy okazji, czy w stopce można mieć link? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@athabus zawarł wszystko co chciałem napisać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nie wiem gdzie wykazałem się nie umiejętnością czytania nie wiem też co śmiesznego jest w podstawach SI na studiach. Wiem za to, że w tym wątku są 2 obozy które nie rozumieją się nawzajem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cały czas pisałem o stanie dzisiejszym serwisów takich jak FB nie o tym czy ktoś zaczynał w piwnicy na shared hostingu ze stroną postawioną na Joomla. I raczej nie dam się przekonać, że dzisiejszy FB to nic trudnego do zrobienia. Cytat Przecież nie napiszę Ci 100% tego czym FB/google jest teraz z prostego powodu, nie stać mnie na to, no chyba że masz udostępnić trochę sprzętu, to możemy negocjować. sorry ale jak dla mnie, to nie napisałbyś tego nawet gdyby było Cię stać, owszem zatrudniłbyś kogoś (kilkuset ktosiów) i razem byście napisali, ale sam 1 nie dałbyś rady nikt chyba nie jest w stanie ogarnąć tylu dziedzin ile zostało tam wykorzystanych rozpoczynając od spraw technicznych, na badaniach socjologicznych kończąc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co do prostych pomysłów, jak już ktoś coś zrobi to wszystkim się to wydaje proste, trudne rzeczy się nie sprzedają na taką skalę więc jeżeli coś jest na topie to sprawia wrażenie prostego ... Tyle w temacie idę dalej pracować (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 16:11 |