![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 9.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Pytanie jak w temacie. Czy PHP służy tylko do tworzenia stron internetowych, portali, CMS? Czy są też inne zastosowania tego języka? Przy okazji, czy w stopce można mieć link? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat chcesz napędzić flame ale twoje słowa wyglądają trochę komicznie smile.gif. Wyobraź sobie, że dostajesz 90 000 000 rekordów z danymi Wiem, że wyglądają komicznie, bo tak mają wyglądać i nie mam zamiaru prowadzić tutaj szerokiej dyskusji, aby wytłumaczyć wam to łopatologicznie. 90kk rekordów - chyba nie myślisz że korzystają tak jak ty z mysql'a i pobranie 5 zapytań to 0,0005 s.. HBase z kompresją albo inny szybki system zarządzania danymi z niesamowitą kompresją i heya do przodu jak ninja w star wars.. W dodatku, nie wiem czy nie zauważyłeś, ale te 90kk rekordów dzieli się na kilkanaście serwerów i na pewno nie obeszli się bez cachowania (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Cytat dziedzinie algorytmiki i sztucznej inteligencji ale na studiach co nieco przerabialiśmy, Nie rozśmieszaj mnie tymi studiami (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) "że to całe gadanie o kosztach zatrudniania specjalistów to czyste brednie. " Nie mówię że to brednie, sam mechanizm który opisałem wcześniej na pewno zajmuje dużo, dużo, dużo linijek kodu i nie tworzył tego jeden człowiek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował zielu001 22.06.2012, 08:44:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 06:53 |