![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
czy ktos zna jakis sensowny sposob na export tablicy asocjacyjnej do xml. czytalem ze w php5 ma byc funkcja ktora bedzie to umozliwiala niestety nie moge jej namierzyc i wyglada na to ze pozostanie mi napisanie wlasniej chyba ze grupowicze mnie oswieca. pozdr. marcinko |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat przydal by ci sie parser, ktory zapisze tablice w formacie xml, po czym zapisze do pliku. Poszukaj na www.google.pl, lub na forum parsera do xml.
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/angrysmiley.gif) sorka ale taka pomoc na niewiele sie zdaje, napisalem przeciez ze szukam analizatora - parsera do takiej struktury, wiec pisanie ze by mi sie przydal jest malo pomocne...zawsze zaczynam od google co masz na mysli piszac "forum parsera do xml"? slyszalem o mechanizmie w php5 ktory mial idealenie realizowac to zadanie nie wiem jednak czy na planach sie nie skonczylo, bo oprocz simplexml i kilku innych rzeczy w dostepnej dokumentacji do php5 nic nie znalazlem. pisac cos samemu czy jest dostepny jakis sensowny wbudowany mechanizm? pozdr. marcinko |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 14:12 |