![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem gdyż nie wyświetla mi żadnych stron tzn wyświetla mi tylko jedną stronę z 5 rekordami tak jak powinno chodź w bazie jest ponad 10 rekordów spełniających podany warunek to i tak coś kurde nie gra bo jest tylko 1 strona i nie wyświetla ani wstecz ani dalej. Proszę o pomoc oto kod skryptu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postaw się w Naszej sytuacji. Pokazujesz kod który ma ~150 linii, jest źle napisany, nawet to nie jest angielski, już pomijając składnie... Trudno wskazać cokolwiek, ponieważ:
1. nie podałeś żadnego błędu, tylko że Ci się coś nie wyświetla 2. nie mamy tego działającego kodu u siebie, a najzwyczajniej nikt nie kopiuje kodu z forum i nie wymyśla bazy do niego, tylko po to żeby go sprawdzić. Tak jak pisałem, zacznij wstawiać co kilka linijek var_dump(), co masz sprawdzać? Zmienne jakie odbierasz i porównaj je z tymi co mają być. W ten sposób znajdziesz "błąd". Obstawiałbym to:
Ten post edytował !*! 18.06.2012, 10:41:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:51 |