![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem gdyż nie wyświetla mi żadnych stron tzn wyświetla mi tylko jedną stronę z 5 rekordami tak jak powinno chodź w bazie jest ponad 10 rekordów spełniających podany warunek to i tak coś kurde nie gra bo jest tylko 1 strona i nie wyświetla ani wstecz ani dalej. Proszę o pomoc oto kod skryptu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że jego odpowiedź Cię nie zadowoliła, bo pewnie chciałbyś otrzymać informację "w tej linni powinno być to i tamto zamiast czegoś tam". Niestety, ale Twój skrypt jest taki brudny, że analizowanie go nie sprawi nikomu przyjemności.
Powinieneś się cieszyć, że CuteOne przebrnął przez 10 linii Twojego skryptu i wypisał Ci błędy jakie tam popełniłeś (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja również nie chcę się zbytnio męczyć. Powiem tyle: w linii 110 masz ten kod który wyświetla przycisk "dalej". Jest on wtedy wyświetlany, gdy spełniony jest warunek w linii 108. Skoro się nie wyświetla, a Twoim zdaniem powinien, to zobacz sobie, co w tych zmiennych siedzi i na podstawie tego będziesz wiedział czemuj warunek nie jest spełniony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 02:25 |