![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2012 Skąd: Austria Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem skrypt logowania na stronę ale mi nie działa ;d Od razu gdy wejdę na stronę jest pokazany komunikat "Zostałeś zalogowany jako. ", który powinien być widoczny dopiero po zalogowaniu :/
Łapcie skrypcior: To jest strona index.php (żebyście wiedzieli jak to mniej więcej wygląda)
Teraz strona zaloguj.php, która teraz wgl mi nie działa ;d
I na koniec include_header.php, to tam skrypt sprawdza, czy sesja jest zdefiniowana.
Proszę wszystkich o pomoc i podkreślam, że jestem początkującym programistą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2012 Skąd: Austria Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, rozumiem ale rzecz w tym, że ja się wgl nie logowałem... Od razu po uruchomieniu skryptu wyświetliła mi się treść dla zalogowanego ;d
Ale sprawdzę ;PP EDIT: No to punkt dla ciebie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zrobiłem tak, jak napisałeś i już nie jestem cały czas "zalogowany" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teraz pozostaje jeszcze kwestia zaloguj.php, która po włączeniu wywala błąd: Błąd serwera W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony /zaloguj.php Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana. any ideas? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2. EDIT: Ok, już mi działa strona zaloguj.php (o 1 "}" za dużo (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) ). Lecz nie mogę się zalogować wpisując poprawne dane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ktoś widzi jeszcze jakieś błędy? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował porywacz 16.06.2012, 10:38:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 05:49 |