![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 13.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem, napisałem już trochę strony www, lecz gdy przechodzę pomiędzy stronami uciekają mi dane i nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać, próbowałem coś zrobić na sesji(najbardziej mi odpowiada) i na ciastkach, ale nie wyszło. Gdyby ktoś mógł mi dać jakiś przykład lub cokolwiek co mogłoby mnie naprowadzić jak to ugryźć byłbym wdzięczny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 13.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziki wielkie panowie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) udało się rozwiązać problem i przy okazji załapać jak łatwo można operować sesjami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Miałbym jeszcze jedno małe pytanie, ale takie bardziej do pomyślenia otóż: mamy np. 9 liczb i teraz każda z każdą ma utworzyć parę plus ta jedna zostaje sama lub z 0. czyli mamy 4 pary plus jedna z zerem i dla każdej cyfry 8 możliwości w jaki sposób najlepiej się do tego zabrać żeby jak najmniej obciążyć serwer? chodzi o coś w stylu terminarza, przykład: kolejka 1: 1 vs 2 3vs 4 kolejka 2: 2 vs 3 4vs 1 etc... Mi tam świta jakiś pomysł, ale już widzę jak to syzbko będzie się losowac.. Nie znam aż tak dobrze php'a, więc może są jakieś funkcję które mogłyby mi pomóc w zrobieniu tego, jakbyście zarzucili ich nazwy to już byłoby super (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 07:17 |