![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbuję zrobić coś na wzór panelu admina (dostęp tylko dla użytkownika o określonej nazwie)
Posiadam taką funkcję:
Jak zrobić podobną funkcję, ale tylko, aby wpuszczała ona użytkownika, który tabeli X i kolumnie Y ma wpisaną wartość "1"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super, męczyłem się nad tym cały dzień. Dzięki!
Kolejne pytanie. Mając panel admina chciałbym zrobić stronę z listą użytkowników i w zależności czy w kolumnie "X" usera jest "1" lub "2" wyświetla określony obrazek. Załóżmy mam listę userów: UserA (w kolumnie X ma wartość 1) - wyświetla obrazekA UserB (w kolumnie X ma wartość 2) - wyświetla obrazekB Jak to zrobić? I jak za pomocą checkboxa mogę zrobić, abym mógł edytować wartość tej kolumny z "1" na "2" i na odwrót? trochę inaczej to opisałem Częściowo sobie poradziłem. Została tylko jedna kwestia. Mam listę użytkowników:
Pojawia się ona w pętli. Chciałbym, aby przy każdym użytkowniku była kolumna z checkboxem, który umożliwia edycję rekordu z danej kolumny tegoż użytkownika. Czyli trzeba to: (plik send.php)
Osadzić w tej pętli. Pytanie, jak to zrobić, aby każdy checkbox odnosił się do usera obok? Ten post edytował Maze123987 8.06.2012, 18:52:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:00 |