![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wieczór
![]() Jako student politechniki lubelskiej muszę odbyć praktyki. Podobno mam mieć coś przydzielone z automatu, ale mogę sobie samemu coś wynaleźć. No właśnie... tylko co ? Może ktoś z lubelaków polecić mi jakąś firmę, która wzięła by studencika na praktyki ? Interesuje mnie stanowisko bardzo młodszego programisty PHP ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę już solidnie nie na temat piszemy, ale co tam HP w końcu...
Czyli nauka TP jest tylko dla picu, aby pokazać "jak to się mniej więcej robi, a i tak będziecie to robić inaczej, jak dorośniecie" ? Tylko ja mam wrażenie że to kompletna bzdura? Poza tym miałem na myśli praktyki już w LO, bo niby dlaczego nie? Skoro szkoły zawodowe mają praktyki, to LO powinno je mieć tym bardziej. Cytat Ja bym po takim przygotowaniu jak autor przedstawił nie starał się iść do dobrej firmy, bo tam raczej nic się nie nauczy , będzie raczej na podaj/przynieś-takie moje zdanie.Poszukałbym raczej jakiejś nowo powstałej firmy, która dopiero rozpoczyna-tam się prędzej czegoś nauczy, a kto wie jak się wykaże to może zostanie zatrudniony. To też nie jest do końca tak... Bo nie ma pewności że nowo-powstała firma, ma już wystarczającą wiedzę... Skąd wiesz że nie będą go uczyli złych praktyk, choć nowa firma nie jest tu wyznacznikiem, bo i w starej może tak być... -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:45 |