![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2010 Skąd: Konstancin-Jeziorna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Ostatnio na google chrome , opera , IE , safari oraz firefoxie natknąłem się na usterkę . Otóż moja strona ładuje się ok 10 x dłużej niż innym . Problem nie tkwi w serwerze . Parametry : System : W7 Łącze : 2 mb adres strony : seciki.pl Proszę o pomoc . Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2010 Skąd: Konstancin-Jeziorna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do hosta strony , strona stoi wraz z innymi serwisami na serwerze dedykowanym (Kimsufi 16 G), wątpie.
Co do silnika to Datalife Engine , dla tego watpie , że źle napisany. Jedyne to co mi przychodzi , bo problem ładowania to być może moj ISP. Co do streamu w tle , to moje nie dopatrzenie , gdyż kolega doczepił jakieś radio i dał autostart. Ten post edytował GameMaker 4.06.2012, 08:06:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do silnika to Datalife Engine , dla tego watpie , że źle napisany. Przeczytaj opinie o tym systemie, nie są one rewelacyjne, to nadal nic Ci nie mówi? Jedyne to co mi przychodzi , bo problem ładowania to być może moj ISP Jasne, i każdy z forum ma ten sam co Ty... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:39 |