![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wieczór
![]() Jako student politechniki lubelskiej muszę odbyć praktyki. Podobno mam mieć coś przydzielone z automatu, ale mogę sobie samemu coś wynaleźć. No właśnie... tylko co ? Może ktoś z lubelaków polecić mi jakąś firmę, która wzięła by studencika na praktyki ? Interesuje mnie stanowisko bardzo młodszego programisty PHP ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Na 1 roku inf już macie praktykę?Trochę to interesujące acz zaskakujące zważywszy, że uczyli was tylko turbo pascala.
Szykuj termos do kawy ,abyś parzyć nie musiał ![]() Dobrze by było abyś znał przynajmniej jeden popularny framework , wzorce projektowe ważna sprawa szczególnie w obiektówce. Nie znając ich można powiedzieć, nie znasz programowania obiektowego-na pierwszym roku chyba tego nie wykładają.Jedynie co znasz to programowanie strukturalne(turbo pascal o tym świadczy). Nie licz na cuda- na praktykach nie dadzą Ci rzeczy o których nie będziesz miał zielonego pojęcia więc prawdopodobnie będziesz bazgrał kod strukturalny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:20 |