![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wieczór (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jako student politechniki lubelskiej muszę odbyć praktyki. Podobno mam mieć coś przydzielone z automatu, ale mogę sobie samemu coś wynaleźć. No właśnie... tylko co ? Może ktoś z lubelaków polecić mi jakąś firmę, która wzięła by studencika na praktyki ? Interesuje mnie stanowisko bardzo młodszego programisty PHP (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niktoś. Twój post za wiele do tematu nie wnosi. Jeśli chodzi o webmasterkę, to rzeczywiście niczego na studiach się nie nauczyłem bo tego nie ma na 1 roku informatyki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Akurat nie wyobrażam sobie jak można uczyć webmasterki na pierwszym roku studiów ;] Co do zapłaty za praktyki - pisałem o tym. Nic odkrywczego nie wniosłeś do tematu. !*! Co to znaczy "straszne" ? Zobacz sobie kilka ofert pracy dla programistów. Prawie wszędzie, nawet od młodszych programistów PHP wymaga się jakiejś tam znajomości HTML, CSS, jquery. Wiadomo, że programista php będzie pisał w php, ale o innych rzeczach też musi mieć pojęcie, skoro o tym piszą w wymaganiach. Akurat "jako takie" pojęcie na temat tego mam. Ale sam layouta ładnego nie zrobię. A jak będzie skomplikowany, to będe się sporo męczył żeby go zakodować. Poza tym... to chyba nie jest takie istotne. Apropo tej kawy. Raczej tragizujesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Przecież programiści, którzy pracują "na etacie" też jakoś zaczynali, pewnie w jakiś sposób przez praktyki czy staże musieli przechodzić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 21:39 |