![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wieczór
![]() Jako student politechniki lubelskiej muszę odbyć praktyki. Podobno mam mieć coś przydzielone z automatu, ale mogę sobie samemu coś wynaleźć. No właśnie... tylko co ? Może ktoś z lubelaków polecić mi jakąś firmę, która wzięła by studencika na praktyki ? Interesuje mnie stanowisko bardzo młodszego programisty PHP ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie znam nawet żadnego frameworka w PHP. Nie miałem okazji pracować w grupie przy jednym kodzie, czyli nie znam się na gitach svn'ach itd. Nie mam pojęcia na ile mój kod jest optymalny, zgodny ze standardami, elastyczny i bezpieczny, więc trudno mi siebie oceniać. Jedyne oznaki mojej pracy grupowej (freelancerka) to takie coś, że ja robiłem system (PHP, MySQL, JQuery/JS, etc) a druga osoba robiła szablon (HTML,CSS, grafika). To dość straszne co piszesz... Zresztą starasz się o młodszego programistę PHP, więc html, css i tak nie będzie Ci potrzebny, ba, nawet jquery też nie, od tego są inni. Cytat No właśnie. I dlatego zastanawiam się, czy firma które ma zespół programistów, którzy się ze sobą dogadują, piszą w jednym frameworku będą chcieli wziąć takiego studencika po paru laborkach z pascala, którego tylko trzeba douczać ? Co najwyżej będziesz kawę przynosić... I nie liczyłbym na to że to przenośnia. Czasami bierze się takie osoby właśnie po to i rzuca im od czasu do czasu kawałek kodu, aby go przestudiowali, ale z reguły i tak takie osoby nie mają nic do gadania, bo niby co mieliby do zaoferowania? Pokaż swój kod (jakakolwiek klasa np. z której jesteś szczególnie dumny), już My go ocenimy ![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:47 |