![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wieczór (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jako student politechniki lubelskiej muszę odbyć praktyki. Podobno mam mieć coś przydzielone z automatu, ale mogę sobie samemu coś wynaleźć. No właśnie... tylko co ? Może ktoś z lubelaków polecić mi jakąś firmę, która wzięła by studencika na praktyki ? Interesuje mnie stanowisko bardzo młodszego programisty PHP (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem kilka (bardzo) fachowo napisanych aplikacji od make.pl, a teraz sobie sprawdziłem i co? Też programisty php szukają: http://www.make.pl/kariera.html - czyli generalnie też możesz spytać. Tu mogę z czystym sumieniem powiedzieć- firma na poziomie.
Co do tego, czy biorą, czy nie biorą- w dużym stopniu to zależy od sezonu i koniunktury. Bo jak jest zastój, to sam wiesz. Jak jest duży projekt, to nikogo nowego w środku raczej wciągać nie będą, tym bardziej na miesiąc czy dwa, ale zawsze możesz się zająć jakimiś małymi robótkami. Natomiast jeżeli możesz się pochwalić konkretnymi umiejętnościami, to wydaje mi się, że żadna firma nie pogardzi takim praktykantem. Dzwoń, pukaj i pytaj- inaczej się nie dowiesz : ) Jeszcze jest ważny punkt programu- chcesz pieniądze za swoje praktyki? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 11:21 |