![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wieczór (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jako student politechniki lubelskiej muszę odbyć praktyki. Podobno mam mieć coś przydzielone z automatu, ale mogę sobie samemu coś wynaleźć. No właśnie... tylko co ? Może ktoś z lubelaków polecić mi jakąś firmę, która wzięła by studencika na praktyki ? Interesuje mnie stanowisko bardzo młodszego programisty PHP (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie, że znam tę firmę... tzn. widziałem ją pare razy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
jednak, pierwszę słyszę, żeby oni coś programowali (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kiedyś znalazłem ich stronę www, to wydawało się, że oni tam głównie parają się grafiką, neonami, szyldami i takimi podobnymi rzeczami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) No ale skoro piszesz, że i PeHaPowca potrzebowali, to się rozejrzę. Ale czy aby na pewno będą chcieli wziąć praktykanta ? No właśnie, jak to jest ? Ogólnie firmy chętnie biorą studentów na praktyki, czy raczej nie ? Może ktoś z was w przeszłości miał okazję być w jakiejś firmie tworzącej strony na praktykach i może się wypowiedzieć ? Albo pracuje w jakiejś firmie i wie, że praktykantów chętnie biorą ? oczywiście mam na myśli Lublin. Dzięki za cynk, i czekam na dalsze wypowiedzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował peter13135 2.06.2012, 22:50:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:05 |