![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ktoś ma ochotę i czas polemizować / bronić / dyskutować / odpierać argumenty o tym że PHP jest do kitu to zapraszam pod adres: http://forum.4programmers.net/Kariera/1441...851359#id851359 bo w tym wątku na tamtejszym forum nastąpił totalny atak na PHP (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ten post edytował wiewiorek 2.06.2012, 14:13:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat ja jak zaczynałem programować w php to nie wiedziałem że jest takie forum i do wszystkiego dochodziłem sam poprzez choćby nawet wielogodzinne przeszukiwanie googla, a nie zawracanie d*** innym prostymi pytaniami na które szukanie odpowiedzi w wyszukiwarce zajmuje góra 5 minut, to tak odnośnie postępującego rozleniwienia społeczeństwa programistów To był tylko przykład z hello world. Forum przeznaczone jest dla osób życzliwych ,którzy potrafią udzielić wskazówek innym mniej doświadczonym użytkownikom, a nie ich bluzganie. Zasada jest prosta, jeśli nie chcesz udzielać pomocy innym bo uważasz ,że temat jest błahy to po prostu nie udzielasz odpowiedzi, ale po co bluzganie ich?Mi na tym forum się jeszcze nie zdarzyło ,choć kutnie były i sprzeczne poglądy, ale nie obrażały nikogo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 02:55 |