Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> jak komuś się chce trochę pokłócić broniąc PHP to zapraszam
wiewiorek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jak ktoś ma ochotę i czas polemizować / bronić / dyskutować / odpierać argumenty o tym że PHP jest do kitu to zapraszam pod adres: http://forum.4programmers.net/Kariera/1441...851359#id851359 bo w tym wątku na tamtejszym forum nastąpił totalny atak na PHP (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ten post edytował wiewiorek 2.06.2012, 14:13:54
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Niktoś

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Cytat
Sry dla mnie na forach nie jest wazna kultura forum a jego poziom

Jedno z drugim się wiąże, po za tym opluwanie innych mniej doświadczonych użytkowników świadczy o braku kultury i wyrozumiałości ów osób.Spotkałem się z licznymi takimi wątkami i zero reakcji tamtejszych moderatorów. Jeśli taki "śmietnik" Ci odpowiada to proszę bardzo bo mi nie.

Cytat
Smieszni jestescie jak chcecie miec poziom to idzcie na fora dla kaplanow...dajcie spokoj az sie noz w kieszeni otwiera jak czytam takie wypowiedzi...tutaj tez za samo powtarzanie sie tych samych watkow poziom sie obniza i ktos z tego powodu placze?

Chyba zapomniałeś jak pierwszy raz pisałeś swoje "hello world" i nie chciałbyś z tego powodu, aby ktoś ci mizgał tylko dlatego bo był bardziej doświadczony.
Poziom wypowiedzi też musi być,a tym bardziej wyrozumiałość dla osób trzecich. Tam tego brak.

Ten post edytował Niktoś 2.06.2012, 19:25:28
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:48