![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ktoś ma ochotę i czas polemizować / bronić / dyskutować / odpierać argumenty o tym że PHP jest do kitu to zapraszam pod adres: http://forum.4programmers.net/Kariera/1441...851359#id851359 bo w tym wątku na tamtejszym forum nastąpił totalny atak na PHP (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ten post edytował wiewiorek 2.06.2012, 14:13:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Sry dla mnie na forach nie jest wazna kultura forum a jego poziom Jedno z drugim się wiąże, po za tym opluwanie innych mniej doświadczonych użytkowników świadczy o braku kultury i wyrozumiałości ów osób.Spotkałem się z licznymi takimi wątkami i zero reakcji tamtejszych moderatorów. Jeśli taki "śmietnik" Ci odpowiada to proszę bardzo bo mi nie. Cytat Smieszni jestescie jak chcecie miec poziom to idzcie na fora dla kaplanow...dajcie spokoj az sie noz w kieszeni otwiera jak czytam takie wypowiedzi...tutaj tez za samo powtarzanie sie tych samych watkow poziom sie obniza i ktos z tego powodu placze? Chyba zapomniałeś jak pierwszy raz pisałeś swoje "hello world" i nie chciałbyś z tego powodu, aby ktoś ci mizgał tylko dlatego bo był bardziej doświadczony. Poziom wypowiedzi też musi być,a tym bardziej wyrozumiałość dla osób trzecich. Tam tego brak. Ten post edytował Niktoś 2.06.2012, 19:25:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:48 |