![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2012 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , wiem ze troche prymitywnie napisane no ale jestem początkującym chciałem sie dowiedzeć co jest nie tak gdyż jak wpisze poprawnie login i haslo to elegancko wszystko dziala czyli mi wyrzuca na ekran "witaj jesteś zalogowany", ale gdy juz login lub haslo sa nie poprawne to nic sie nie dzieje ; / Bardzo proszę o pomoc ; )
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2012 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@IProSoft
no okay zrobiłem tak ja napisałeś no i w dalszym ciągu nic: Jak wpisze porawnie login i haslo to wypisuje to co ma wypisac, ale gdy juz blednie wpisze to nic sie nie dzieje po za jednym wyjatkiem w bazie mam login z duzej litery a jak w formularzu logowania wpisze z malej i poprawnie haslo to w tedy wypisuje mi else.. ale tylko w tym przypadku odrazu mowie jak wpisze dobrze login i zle haslo nic sie nie dzieje, zle login dobrze haslo tez nic sie nie dzieje .. wkleje jeszcze raz poprawiony kod moze dozuce jeszcze formularz jak by to mialo pomoc
Ten post edytował Hysek 1.06.2012, 16:55:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:28 |