![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Piszę własne Forum od kilku miesięcy, i zastanawia mnie czy pobieranie zasobów przez moje forum jest duże jak na forum, czy małe. http://mpgw.pl Na samym dole nad stopką macie czas wygenerowania i pobierany RAM: Strona wygenerowana w: 15.69 milisekund (0.016s) Wczytując stronę, serwer użył: 0.41 MB RAM Prosiłbym o opinię od was czy to dużo jak na forum czy mało. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wszystko wyjaśnione (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
IMHO - staty są niezłe - chciałbym to zobaczyć jeszcze przy obciążeniu dużym (pamięć się nie zmieni ale czas powinien) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wszystko wyjaśnione (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IMHO - staty są niezłe - chciałbym to zobaczyć jeszcze przy obciążeniu dużym (pamięć się nie zmieni ale czas powinien) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ok, dzięki za pomoc i informację! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bardzo mi się przydały (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 29.08.2025 - 09:26 |