![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pobrałem stąd skrypt http://www.egrafik.pl/download/skrypty-php...ars-rating.html
Wgrałem wszystko jak należy. W instrukcji napisane jest ,że po wgraniu mam umieścić to:<? require_once("rate.php"); ?> <? echo rate("5starsdemo");?> w miescu które chcę ceniać. Wszystko ok tylko mam mały problem, mam stronę z grami online i nie wiem w którym miejscu to dać aby każda gra miała swoją indywidualną ocenę a nie wszystkie takie samą. Jakoś trzeba to powiązać adresem ur lub id. tak wygląda strona z grą;
W którym miejscu, jak to zrobić, aby działało tak jak wspomniałem. Osobna gra, osobna ocena a nie dam 4 gwiazdki pod jedną i potem pod każdą wyświetlają sie już 4. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takerate.php 644
tylko folderek mam votes w nim wegług instrukcji miałem zmienić kodowanie na 777 pozostałych plików miałem nie tykać więc nie tykam Kurcze, było ok i nie wiem co się stało, spolszczania mi się zachciało. Jakoś źle przekierowuje bo w folderze votes zapisuję ocenę tutułuję $id ale jak wejdę spowrotem do game to wyniku nie wyświetli będzie no votes yet PS na serwerze ma się znajdować plik error.log? Bo mam wrażenie, żę wcześniej go nie było ale nie jestem pewien Ten post edytował kamiluspl 30.05.2012, 23:33:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:43 |