![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam taki problem.
Gdy wpiszę w przeglądarce adres np domena.pl/admin.php to tego błędu nie ma, a gdy zaincluduje plik to pojawia sie error: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\WWW\index.php:10) in C:\WWW\admin.php on line 3 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\WWW\index.php:10) in C:\WWW\admin.php on line 3 PLik:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywaliłem i wtedy nie działa logowanie.. Tzn nic sie nie dzieje po wpisaniu danych do logowanie..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 18.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywaliłem i wtedy nie działa logowanie.. Tzn nic sie nie dzieje po wpisaniu danych do logowanie.. Jeśli dobrze paczę to plik admin.php "includujesz" do index.php. Jeśli tak jest, to na początku pliku index.php wstaw: Kod ob_start(); session_start(); A na koniec Kod ob_end_flush(); Oraz usuń wywołanie tych funkcji z pliku admin.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 16:07 |