![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić cośtakiego że jak ktoś wyśle PW (zrobiłem własny skrypt do obsługi PW) do osoby która jest online z moją stroną żeby jej wyskoczył popup o otrzymaniu nowej wiadomości...
Proszę o pomoc i z góry dziękuje Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytałem tego tematu o streaming html tylko niewiem jak bym mógł wykożystać to ciągłe połączenie z użytkownikiem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Jak byś mógł coś bardziej poradzić był bym bardzo (naprawde bardzo)wdzięczny Pozdrawiam... O przepraszam już znalazłem to pod spodem i przepraszam za zamieszanie... [php:1:6687c71371]<?php //Tu kończy się strona flush(); ignore_user_abort(true); set_time_limit(0); while () { flush(); if ( /*przyszła jakaś wiadomość*/) { // jakis skrypt, który wyświetla okno z informacją o PW brake; } } ?>[/php:1:6687c71371] Dzięki Paul Temat zamknięty |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 10:28 |