![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na stronie dynamicznie dodawane treści.
W wyniku tego otrzymuję na stronie zmienną ilość <span class="i">treść</span>. Jak teraz odczytać te dane po stronie serwera? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że całość html już jest w tym wątku, więc jak możesz to zerknij wyżej, jak nie - daj znać złożę to do kupy.
1.użytkownik wybiera z selecta nazwiska i imiona to działa ok 2.wybrane nazwiska i imiona pojawiają się mu się jako input - ma wyświetlić to co wybrał z selecta - imię i nazwisko i tu nie wiem dlaczego obcina mi imię i tak jak pokazałam wyżej w wyniku działania mojej funkcji otrzymuję takiego dziwnego inputa (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) !!!!! - dla użytkownika pokazuje się tylko nazwisko , a imię zapisywane jest automatycznie jako jakiś atrybut , np. jan = ""?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) 3.może też usunąć wybrane nazwiska za pomocą przycisku i to juz działa ok. 4.teraz akceptuje całość i te dołożone inputy muszę zapisać do bazy, nad tym właśnie pracuję. Mam nadzieję, że dość znośnie to wytłumaczyłam - jak co daj znać(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ok, dzięki wielkie za cierpliwość do mnie, już sobie poradziłam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ten post edytował newmala 15.05.2012, 21:15:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:13 |