![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w wolnych chwilach sobie dłubałem od kilku dni przy tym szablonie, coś takiego wyszło: http://maciejkwas.pl/brama/home-1.html (linki w menu nie działają, jest to tylko jedna statyczna strona). Mam zamiar ją przekształcić w templatkę Joomla lub WordPress i sprzedawać, ale to już jak dopieszczę całość. Co jest do zrobienia: • przepisanie wszystkiego do html5 bym mógł z czystym sumieniem użyć tagu <video> • przepisanie slidera na plug-in jquery by był bardziej elastyczny • stworzenie przykładowych szablonów dla różnych podstron (docelowo wszystko, co jest w menu) • cztery wersje kolorystyczne (zakładając, że to, co jest teraz, to lato, chciałbym dorobić zimę [niebieski], wiosnę [zielony] i jesień [szary?]) • napisanie plug-inu w jquery obsługującego video za pomocą moich elementów Z niecierpliwością czekam na wasze opinie : ) Pozdrawiam Ten post edytował prowseed 15.05.2012, 00:21:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jest dobrze właśnie przetestowałem na wysokiej rozdzielczość i działa dobrze, na 800X600 niestety posypało się zdeczko(nie wiem może to u mnie, po za tym mało osób używa takiej rozdzielczości).
PS.Ten przerywany pasek jest na obrazku w slidzie, tzn. przecina go. Ten post edytował Niktoś 15.05.2012, 00:52:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:10 |