![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używam Zend_Navigation do menu, na stronie znajduje się jednak więcej menu niż jedno i zaczynają się problemy, nie mam pojęcia jak to pogodzić, próbowałem tworzyć 2 obiekty Zend_Navigation i przekazywać nie przez parametr view->navigation(), a przez zmiennie i w widoku użyć helpera navigation, niby coś działa, ale wyświetla się dwa razy menu zadeklarowane później. Jest jakaś opcja obejścia tego problemu?
Edit: http://framework.zend.com/issues/browse/ZF...anel#issue-tabs To chyba na tyle w kwestii marzeń, może wdrożą to kiedyś, czekać zostaje i radzić sobie na około. ;] Coś co działa powiedzmy tak jak powinno: Ten post edytował ShadowD 12.05.2012, 15:31:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 20.09.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też tak miałem i gdzieś znalazłem że można to zrobić w ten sposób:
Przypisujesz obiekt Zend_Navigation do zmiennej $view a następnie w widoku robisz $view->navigation($view->obiektNavigation). Ten post edytował Fluke 12.05.2012, 13:57:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:55 |