![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Poszukuję jakiegoś portalu cms, w którym po zmianie języka, zmieniałaby się również treść artykułu. Zna ktoś jakiś dobry?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Możesz po prostu też użyć gotowego rozwiązania google translate - sam ci wybiera język i tłumaczy wszytko, jeżeli jest taka potrzeba lub użytkownik tego chcę.
Jednak nie lubię tak robić, mimo wszystko jest to jakieś rozwiązanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz po prostu też użyć gotowego rozwiązania google translate - sam ci wybiera język i tłumaczy wszytko, jeżeli jest taka potrzeba lub użytkownik tego chcę.
Jednak nie lubię tak robić, mimo wszystko jest to jakieś rozwiązanie. Tłumaczenie artukułów będę robił sam. Takie rozwiązanie jest nic nie warte, tylko szpeciłoby stronę. strike, a znasz jeszcze jakieś oprócz Joomli i Drupala? Jakoś nie mogę się połapać, jak tak dać tłumaczenie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 00:56 |