![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Za pomocą CSS zrobiłem zaokrąglenia rogów diva używając zapisu -moz-border-radius:10px; w Fire Foxie działa idealnie ale co zrobić aby taki efekt uzyskać w Internet Explorer w wersji 6-8. Nie działają tu zapisy -webkit-border-radius:10px; i -khtml-border-radius:10px; Z góry dzieki za odpowiedż |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No popatrz. A mi działa. Ciekawe co robię źle. To w takim wypadku napisz do allegro i wielu innych którzy sobie z tym nie radzą - gwarantuje że zarobisz. Cytat Nie chodzi o to, że nie da się tego zrobić. Czasami się po prostu nie opłaca. I mam tutaj na myśli najzwyklejszą kasę. Akurat w przypadku allegro obserwowałem dany temat i oni próbowali i początkowo spora część zaokrągleń działała, ale nie wszystkie. Tyle że to jest gra nie warta świeczki, dlatego że i tak wszędzie ci nie zadziała. Podobnie jest z fixem dla png. Też niby wiele wariantów jest "obsłużonych" ale zdarzają się takie które nie działają i już. Już nie wspomnę o elementach dynamicznie generowanych przez js, w których zaokrąglenie z wielu hacków nie zadziała w przypadku tła obrazkowego. Temat jest beznadziejny i MS totalnie spieprzył sprawę i trzeba go w przypadku akurat tych rubensowskich kształtów olać, tak jak on olał innych. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akurat w przypadku allegro obserwowałem dany temat i oni próbowali Gdzie? -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 09:14 |