![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Jest taka sprawa bo generalnie na forum są ludzie 25+... znają już trochę życie, wiedzą jak jest itd. zastanawiałem się jak będzie wyglądać moja przyszłość myślałem nad tym długie miesiące, i niestety doszedłem do smutnego wniosku że w Polsce nie dla mnie przyszłości. Założenie firmy - podatki i korupcja mnie zeżre, kolega ma firmę komputerową "bez kieszonki nic nie załatwisz" Iść do pracy - nienormalność pracodawców, mnie przeraża, lizanie dupy szefowi - to nie dla mnie nic nie robić - kasę to by się chciało brać ale robić to nie ma komu ! Dlatego pytam was, informatycy w większośći doświadczeni Mam 16 lat i pytam: Jak żyć? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat A czy to jest im potrzebne do pracy? Kolego, proszę Cię, bez nieśmiesznych żartów. Może tak, może nie -raczej Ty,cz ja tego nie możemy stwierdzić,ale jeśli już kupili to powinny być to rządowe IPad'y, tak jak się to tyczy samochodów lub innych rządowych rzeczy. Ten post edytował Niktoś 2.05.2012, 18:15:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:41 |