![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Jest taka sprawa bo generalnie na forum są ludzie 25+... znają już trochę życie, wiedzą jak jest itd. zastanawiałem się jak będzie wyglądać moja przyszłość myślałem nad tym długie miesiące, i niestety doszedłem do smutnego wniosku że w Polsce nie dla mnie przyszłości. Założenie firmy - podatki i korupcja mnie zeżre, kolega ma firmę komputerową "bez kieszonki nic nie załatwisz" Iść do pracy - nienormalność pracodawców, mnie przeraża, lizanie dupy szefowi - to nie dla mnie nic nie robić - kasę to by się chciało brać ale robić to nie ma komu ! Dlatego pytam was, informatycy w większośći doświadczeni Mam 16 lat i pytam: Jak żyć? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie no na stadiony,bardzo duża część kwoty przeznaczyła UE. Fakt,faktem szereg nieprawidłowości wynikły,jak gigantyczne premie dla menagerów.Stadiony na siłę przepchano,bo niespełniały jakichś standardów bezpieczeństwa ,dróg nie wybudowano.Ogólnie cudownie nie było,ale jakiejś tam klasy stadiony mamy.
Cytat Po co posłowi tablet iPAD 2 za 2800zl ? oszczędność papieru? no chyba nie... za 2800zł to kartek A4 moża kupić tyle, że głowa mała No bez przesady,jakbyśmy wyglądali w oczach innych narodów, jakby nasz poseł zapierdzielał z teczką papierów i wyszukiwał spośród nich jednego właściwego dokumentu.Technika idzie do przodu-oszczędność papieru,także,-z czego robi się papier -z drzew ,więc i także ochrona środowiska,a poza tym wygoda. Nudzi Ci się i gdybasz śmieszne teorie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bez przesady,jakbyśmy wyglądali w oczach innych narodów, jakby nasz poseł zapierdzielał z teczką papierów i wyszukiwał spośród nich jednego właściwego dokumentu.Technika idzie do przodu-oszczędność papieru,także,-z czego robi się papier -z drzew ,więc i także ochrona środowiska,a poza tym wygoda. Z jednym się nie zgodzę: niech sobie kupi sam! Ja nie mam ochoty komuś współfinansować iPada... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 18:31 |