![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Jest taka sprawa bo generalnie na forum są ludzie 25+... znają już trochę życie, wiedzą jak jest itd. zastanawiałem się jak będzie wyglądać moja przyszłość myślałem nad tym długie miesiące, i niestety doszedłem do smutnego wniosku że w Polsce nie dla mnie przyszłości. Założenie firmy - podatki i korupcja mnie zeżre, kolega ma firmę komputerową "bez kieszonki nic nie załatwisz" Iść do pracy - nienormalność pracodawców, mnie przeraża, lizanie dupy szefowi - to nie dla mnie nic nie robić - kasę to by się chciało brać ale robić to nie ma komu ! Dlatego pytam was, informatycy w większośći doświadczeni Mam 16 lat i pytam: Jak żyć? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Polska to bagno, odechciewa mi się tu siedzieć, ludzie nie załatwią niczego normalnie tylko za flaszke, wartosci 5000zl za koncesję albo inny papier... Nikt Cie tu nie trzyma, granice są otwarte. Kod Przepisy są zagmatwane, skomplikowane oraz nieprzyjazne firmą. Straszne. Kod dolina krzemowa nie może powstać - bo przepisy Za dolinę krzemową w Polsce uważa się Wrocław, który radzi sobie bardzo dobrze pod tym względem, więc jednak można. A "nowa" serwerownia onetu jest w Krakowie. Krótko mówiąc, za bardzo się obijasz. Ten post edytował !*! 2.05.2012, 09:24:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 06:12 |