![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA PRZECIEŻ TAM NIC NIE MA
Ten post edytował Niktoś 28.04.2012, 23:26:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Jak można było dopuścić by takie dziadostwo w ogóle było do oceny? Dziadowska to jest twoja postawa,jak coś nie jest piękne to jest złe.Jak kobieta nie jest piękna, a ma piękne wnętrze to należy ją opluć? PS.Widziałem gorsze strony. Cytat PS: Mistrzu - w wyszukiwarce sklepów w nazwie produktu można wpisać " co powoduje: No to już nie wpiszesz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dziekuje ,to się dzieje tylko w wyszukiwaniu pełnotextowym,ma to związek z wildcard (*,),i z tego co się zorientowałem to nie da rady escape'ować w żaden sposób w kwerendzie sql.Pozostała walidacja.Zauważ,że pozostałe pola nie są walidowane,sprawdzany jest tylko typ zmiennej po stronie serwera,a po wpisaniu '"' nie wywala błędu. Serwis nie jest gotowy pod względem graficznym,pod względem użytkowym owszem.Wymaga tylko optymalizacji,GZIP'owanie nagłówków,odpowiednie ustawienia cache przeglądarki itp.To jest tylko prototyp,szkic ,który funkcjonuje.Prosiłem o serie ataków na stronę i ogólną ocenę bezpieczeństwa,a nie czy strona jest piękna. PS.Z tymi miniaturkami to faktycznie dałem ciała.Będę musiał jak najszybciej poprawić.Włączyłem GZIP ,więc powinno nieznacznie przyspieszyć. Ten post edytował Niktoś 28.04.2012, 21:55:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 08:36 |