![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA PRZECIEŻ TAM NIC NIE MA
Ten post edytował Niktoś 28.04.2012, 23:26:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jep, zgadzam się z up, żeby coś oceniać "coś" powinno być a tutaj nic nie ma i w ogóle jakiś śmiech na sali z twoim porównaniem, ale może zacznę od początku.
1. Certyfikat - ok, jeszcze przeżyję - dodałem do wyjątków 2. Czekam, czekam - nic nie ma, a nie przepraszam coś się ładuje 3. Widzę rozpadającą się grafikę, a nie przepraszam brak grafiki na siłę pozlepiane prostokąty, klikam gdziekolwiek 4. Strona nie istnieje lub bla bla bla - wtf? 5. Klikamy wstecz, czekam kolejne 10 sec, coś zaczyna się pojawiać po minucie mam już tło i pasek ładowania jest już prawie na końcu 6. Klikam po raz drugi w losowy link, ooo coś się ładuje, po ~30 sec jest kolejna rozpadająca się strona 7. Zamykam kartę, jest mi trochę szkoda 5 minut które spędziłem nad Twoją stroną. Popraw to coś, a jak nie chcesz robić grafiki to wywal WSZYSTKIE css i daj nam suchą stronę jak problemem jest ogarnięcie choć minimalnie tego. Prędkość wczytywania powala i nie mów że to wina pc, bo na pewno to nie jest jego wina nie wieżę że tyle osób na raz ją testuje. Kolejną sprawą jest że część podstron po prostu nie istnieje więc po co linki do nich? By coś testować trzeba mieć do tego warunki, by to jakoś działało a nie każdy request to kolejne 10-30 sec, nie komentując tego co dzieje się na stronie. Podsumowując, nie ma nic do oceny koniec kropka. Ps. I jeszcze ta nienawiść płynąca z Twojego pierwszego posta, jak by ktoś z userów tego forum podziobał Cie widelcem! :] Ps2. Miniaturki 100/100 to obrazy ~1024/768, dobre, dobre! Prosisz o wykazanie błędów, zdosować tą stronę to nie jest jakiś problem kilka jakiś requestów pobierających listę produktów z takimi miniaturkami w połączeniu z super optymalizacją spowoduje ładny widok i nawet całe chmury Ci nie pomogą! Ten post edytował ShadowD 28.04.2012, 17:46:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 09:26 |